Hop til hovedindholdet

Regional Madkultur Thy-Mors

Kokkekursus med stjernekokken Anika Madsen


Dato og tid

Mandag d. 12. september 2022 kl. 17:00 til 22:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 12. september 2022 kl. 12:00

Sted

Morsø Landbrugsskole, Mosegårdsvej 10, 7900 Nykøbing Mors Morsø Landbrugsskole
Mosegårdsvej 10
7900 Nykøbing Mors

Kokkekursus med stjernekokken Anika Madsen


Arrangementsbeskrivelse

Tema: ”Det grønne køkken”
Kurset er for alle kokke, køkkenmedarbejdere og gastrointeresserede. (man behøver ikke være medlem af Regional Madkultur Thy-Mors for at deltage)

Kom med i køkkenet, når Anika Madsen, køkkenchef på Restaurant Fasangården på Frederiksberg gæster os. Hun vil trylle med et hav af årstidens lokale og friske grøntsager og lidt skaldyr og inspirere dig til nye teknikker og retter.

Anika Madsens madstil har rødder i det nordiske køkken med smage og teknikker fra alle fire verdenshjørner. Sæsonen og lokale producenter er altid udgangspunktet for hendes menu. Denne aften vil hun dele ud af sin viden og begejstring for det grønne køkken.

Anika Madsen er et stjerneskud indenfor dansk gastronomi. I en alder af 24 år, blev hun køkkenchef på Roxie, der er en søsterrestaurant til Kadeau. I 2018 blev hun udnævnt til Årets Talent af White Guide og hun er også blevet kaldt ”Umami-dronningen”.

I løbet af aftenen anretter vi en snack og to retter, som vi spiser sammen. Til slut rundes aftenen af med spørgsmål og snak om, hvordan vi har brugt råvarerne og arbejdet med grundsmagene.

Tag gerne en flaske vin eller øl/vand med til middagen. Foreningen er vært ved æblejuice og vand.


Kurset er støttet af LAG Thy-Mors og Destination Limfjorden.

Gratis for Destination Limfjordens medlemmer. (Man behøver ikke være medlem af Regional Madkultur Thy-Mors eller Destination Limfjorden for at deltage)

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >