
Indlæser
Mandag d. 25. april 2022 kl. 17:00 til 22:00
Mandag d. 25. april 2022 kl. 12:00
Morsø Landbrugsskole,
Mosegårdsvej 10,
7900 Nykøbing Mors
Morsø Landbrugsskole
Mosegårdsvej 10
7900 Nykøbing Mors
På dette kursus for gastrointeresserede vil Emilie Qvist lære dig, hvordan du fileterer en fisk. Hun vil også inspirere dig til at lave nye retter med egnens fisk og du vil få ideer til, hvordan du kan bruge lokale grøntsager sammen med fisken.
Kom og få en aften i selskab med en af Thys unge kokke, som driver Medvind på havnen i Hanstholm kompromisløst – med dagens fisk og årstidens grønt.
Der er 20 pladser på dette kursus.
Tilmelding her på Nemtilmeld.
(PS: der bliver serveret lokal æblemost og postevand, men medbring gerne selv en flaske vin eller øl/vand)
Om Emilie Qvist Kjærgaard
Emilie er opvokset på et økologisk landbrug på Livø og har været kokkeelev på Hotel & Restaurantsolen i København. Hun har været elev på den anerkendte, selvforsynende farm-to-table restaurant Blue Hill at Stone Barns nord for New York. Herhjemme har hun været i lære på Amass i København, men hun afbrød sin uddannelse for at åbne Medvind i Hanstholm sidste forår.
Emilie sætter en ære i at skabe madoplevelser af ultralokale og bæredygtige råvarer, som kan fortælle en historie. Hun står også bag konceptet ”Livø-middag”, hvor hun inviterede til langbordsmiddag på Livøs strandeng med en 5-retters lokalgastronomisk oplevelse.
Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >
Din tilmelding til arrangementet bliver håndteret med NemTilmeld - det nemme tilmeldingssystem for medlemsorganisationer, der afholder arrangementer. Prøv det selv til et valgfrit arrangement for 0 kr.
PS: Reklamen bliver vist, fordi dette er en sponseret NemTilmeld konto