Hop til hovedindholdet

Regional Madkultur Thy-Mors

Kokkekursus for gastrointeresserede - med Emilie Qvist Kjærgaard


Dato og tid

Mandag d. 25. april 2022 kl. 17:00 til 22:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 25. april 2022 kl. 12:00

Sted

Morsø Landbrugsskole, Mosegårdsvej 10, 7900 Nykøbing Mors Morsø Landbrugsskole
Mosegårdsvej 10
7900 Nykøbing Mors

Kokkekursus for gastrointeresserede - med Emilie Qvist Kjærgaard


Kokkekursus for gastrointeresserede

På dette kursus for gastrointeresserede vil Emilie Qvist lære dig, hvordan du fileterer en fisk. Hun vil også inspirere dig til at lave nye retter med egnens fisk og du vil få ideer til, hvordan du kan bruge lokale grøntsager sammen med fisken.

Kom og få en aften i selskab med en af Thys unge kokke, som driver Medvind på havnen i Hanstholm kompromisløst – med dagens fisk og årstidens grønt.

Der er 20 pladser på dette kursus.
Tilmelding her på Nemtilmeld.

(PS: der bliver serveret lokal æblemost og postevand, men medbring gerne selv en flaske vin eller øl/vand)

Om Emilie Qvist Kjærgaard

Emilie er opvokset på et økologisk landbrug på Livø og har været kokkeelev på Hotel & Restaurantsolen i København. Hun har været elev på den anerkendte, selvforsynende farm-to-table restaurant Blue Hill at Stone Barns nord for New York. Herhjemme har hun været i lære på Amass i København, men hun afbrød sin uddannelse for at åbne Medvind i Hanstholm sidste forår.

Emilie sætter en ære i at skabe madoplevelser af ultralokale og bæredygtige råvarer, som kan fortælle en historie. Hun står også bag konceptet ”Livø-middag”, hvor hun inviterede til langbordsmiddag på Livøs strandeng med en 5-retters lokalgastronomisk oplevelse.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >