Hop til hovedindholdet

Regional Madkultur Thy-Mors

Kokkekursus med Bob Trinkjær - mandag den 28. marts


Dato og tid

Mandag d. 28. marts 2022 kl. 17:00 til 22:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 28. marts 2022 kl. 16:00

Sted

Morsø Landbrugsskole, Mosegårdsvej 10, 7900 Nykøbing Mors Morsø Landbrugsskole
Mosegårdsvej 10
7900 Nykøbing Mors

Kokkekursus med Bob Trinkjær - mandag den 28. marts


Arrangementsbeskrivelse

Temaet for dette kursus er ”Limfjordens spisekammer” med afsæt i skaller.

Vil du på en gastronomisk rejse gennem Limfjorden med fortællinger om Østers og Muslinger, og lære mere om hvordan du bruger disse i eget køkken og måske endda teste egne grænser! Så deltag i Bobs gastrokursus, og vær med til at kreere spændende smagsfyldte retter med råvarer du selv kan hente i fjorden. Sammen laver vi sund mad.

Bob Trinkjær, kok og tjener med mere end 20 års erfaring i restaurantbranchen, egen restaurant i Luxembourg, 5 år som køkkenchef på The Royal Café anbefalet i Michelin-guiden som den første Café i Europa, 10 år som køkkenchef på Sallingsund Færgekro Mors, som blandt andet har cateret for den Royale Familie samt Nationalbanken. Med fokus på det dansk/franske køkken er det en naturlighed at lave smagsfyldt mad fra bunden og med lokale råvarer, gerne selvplukket fra naturen. Nul madspild er en mærkesag og økologi er en selvfølge.

Bemærk: Kurset er for både kokke, køkkenmedarbejdere og gastrointeresserede.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >