Hop til hovedindholdet

Regional Madkultur Thy-Mors

Madlavning med lokale råvarer og lokal michelin-kok | Culinary Heritage studietur


Dato og tid

Tirsdag d. 1. april 2025 kl. 16:00 til 18:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 30. marts 2025 kl. 12:00

Sted

Nordic Food College, Mosegårdsvej 10, 7900 Nykøbing Mors Nordic Food College
Mosegårdsvej 10
7900 Nykøbing Mors

Madlavning med lokale råvarer og lokal michelin-kok | Culinary Heritage studietur


Arrangementsbeskrivelse

Når Regional Madkultur og Culinary Heritage aflægger besøg på Morsø Landbrugsskole, bliver vi inviteret indenfor i køkkenfaciliteterne, hvor vi sammen med kokken Nicolas Min Jørgensen fra Michelin-restaurant Tri i Agger skal lave mad med skolens egne råvarer samt skaldyr fra Vildsund Blue og is fra Ismejeriet Thy.
 
Pris: 350 kr.
 
 
Arrangementet er en del af Culinary Heritage' studietur hos Regional Mdkultur Thy-Mors.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Regional Madkultur Thy-Mors
Tlf: +45 21201402
Anette@heltoften.dk

Kontaktinformation til arrangør

Regional Madkultur Thy-Mors
Tlf: +45 21201402
Anette@heltoften.dk