Hop til hovedindholdet

Regional Madkultur Thy-Mors

FoodSafari på Mors


Dato og tid

Søndag d. 6. oktober 2019 kl. 12:00 til 16:30

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 4. oktober 2019 kl. 16:00

Sted

Sallingsund Færgekro, Sallingsundvej 104, 7950 Nykøbing Mors Sallingsund Færgekro
Sallingsundvej 104
7950 Nykøbing Mors

FoodSafari på Mors


Arrangementsbeskrivelse

Dyre vine, smagfulde olier og lækre lam!

Regional Madkultur Thy-Mors inviterer til FoodSafari på Mors, hvor vi skal ud og besøge nogle af vores medlemmer og kigge bag kulisserne.

På turen får du et kig ind i Sallingsund Færgekros legendariske vinkælder, historien om hvordan olien fra Morsø Oliemølle bliver til og du får mulighed for at hilse på lammene ude på Morsø Lams marker.

Kørsel i egne biler og husk tøj efter vejret.

Programmet er;

12.00 Vi spiser frokost på Sallingsund Færgekro og krofatter Jens-Peter Skov viser og fortæller om kroens legendariske vinkælder. Der bliver et par smagsprøver på den gode vin.

Adresse: Sallingsund Færgekro, Sallingsundvej 104, Nykøbing.

14.00 Carsten Fomsgaard byder velkommen på Morsø Oliemølle og fortæller om oliens vej fra rapsmark til flaske. Vi får lov at smage på de lækre olier med forskellige smage.

Adresse: Solbjerghedevej 14, Erslev

15.30 Hos Leif Andersen på Nordmors skal vi ud og hilse på lammene på marken, og han fortæller om sine Romneytex lam, der afgræsser de smukke molerbakker ved Mosebjerg på Mors.

Mødested: Molervej 4, Erslev

16.30 Tak for i dag.

 

Pris:

275 kr. for medlemmer, der inkluderer frokost og smagsprøver.

375 kr. for ikke-medlemmer, der inkluderer frokost, smagsprøver og medlemskab resten af 2019 og 2020. (halv pris)

Tilmelding snarest og senest 4.10.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >